Sterke profielfoto voor professionele eerste indruk

“Een sterke eerste indruk die zorgt ervoor dat jouw stem nog waardevoller wordt gehoord wordt als je mee rond de tafel zit.”

Ashley had dringend behoefte aan een krachtige profielfoto.
En we hebben er absoluut een kunnen maken!

Als “Project Manager in lasoplossingen” heeft Ashley een sterke affiniteit met de petrochemische sector, waarbij leidingwerk en precisielassen van essentieel belang zijn. Door jarenlang op de werkvloer actief te zijn geweest, heeft Ashley aan den lijve ondervonden hoe een groot constructieproject moet en kan verlopen. Coördinatie en precisiewerk zitten in zijn bloed.

 Portret Ashley - Profielfoto consultant
Zakelijke profielfoto van Ashley De Dobbelaer

Jonge getalenteerde mensen worden vaak al snel betrokken bij de organisatorische en praktische aspecten van een groot project. Dat gold ook voor Ashley. Echter, wanneer je als ‘jonge kerel’ in een harde constructiewereld aan tafel zit, word je al snel minachtend bekeken.

In een wereld waarin iedereen recht voor zijn raap is en assertief opkomt voor zijn standpunten, moet je als twintiger ook een ervaren en zelfverzekerde eerste indruk maken om serieus genomen te worden. De plek waar je meestal als eerste opgemerkt wordt, is op LinkedIn, je website of een foto in je e-mailhandtekening. Het is daarom van essentieel belang dat je daar een krachtige profielfoto hebt die op de juiste manier aanwezig is. Het vinden van de juiste uitstraling hierbij is dan ook van groot belang!

Om die reden hebben we voor Ashley een krachtige profielfoto gemaakt met een zelfverzekerde uitstraling.
De operatie is volgens mij geslaagd!
Goed gedaan, Ashley!

Zakelijke profielfoto van Ashley De Dobbelaer

Deze story benadrukt het belang van een professionele profielfoto, gemaakt door een fotograaf gespecialiseerd in headshots, voor een sterk imago. Ashley’s verhaal illustreert hoe een krachtige profielfoto kan helpen bij het overkomen van vooroordelen en het creëren van een zelfverzekerde eerste indruk. Door te benadrukken dat de profielfoto vaak het eerste is dat anderen van je zien op platforms zoals LinkedIn, websites en e-mailhandtekeningen, wordt de noodzaak van een sterke aanwezigheid op deze kanalen onderstreept. Het wordt afgesloten met een oproep tot actie om meer informatie te krijgen over het verkrijgen van een krachtige profielfoto.