de essentie van jouw persoonlijkheid in beeld

“Wij ontketenen de kracht van jouw professionele imago en geloven in de kracht van intense connecties!
Wij begrijpen dat zakelijke portretten meer zijn dan alleen foto’s; Ons doel is om visuele verhalen te maken die jouw unieke persoonlijkheid en professionaliteit moeten weerspiegelen.”

over
FOTOSTUDIO KWINTEN

Bij FOTOSTUDIO KWINTEN geloven we in de kracht van echtheid. We vangen jouw ware zelf in krachtige zakelijke portretten en profielfoto’s die zelfverzekerdheid, toegankelijkheid en vertrouwen uitstralen.
Geen ervaring met poseren? Geen probleem. We begeleiden je stap voor stap, zodat jouw authentieke persoonlijkheid op de foto’s tot uiting komt. We willen dat jouw headshots rechtstreeks communiceren met je doelgroep, waardoor ze een blijvende indruk achterlaten.
Onze aanpak is persoonlijk, professioneel en zonder poespas. We duiken dieper in jouw verhaal en leggen de essentie van jou als professional vast. Samen creëren we beelden die jouw verhaal vertellen en impact maken in jouw professionele wereld.
Kies voor onze studio en ontdek hoe jouw imago deuren opent, vertrouwen wekt en impact maakt.

Begin 2005 werd op de plaats

Amet massa vitae tortor condimentum lacinia quis. Est placerat in egestas alot erat imperdiet sed euismod. maecenas ultricies mi eget mauris. faucibus purus in massa tempor nec feugiat nisl pretium fusce.

Fotograaf Kwinten Verspeurt

Kwinten Verspeurt

"

Portret fotograaf // owner

Kwinten Verspeurt

Bezeten door het licht, de perfectie in een visueel geladen beeld en de ideale quote om een glimlach bij jou boven te toveren. Daarnaast heeft een obsessie voor lichaamstaal en microexpressie, dit komt uiteraard goed van pas als headshot fotograaf.

Als gedreven ondernemer en ervaren leider begrijpt hij de uitdagingen, dromen en passie bij andere ondernemers en management professionals.

Na reeds een mooie carrière als portretfotograaf bij FOTOSTUDIO KWINTEN werd hij in 2021 geselecteerd om een exclusieve 4-daagse training bij ’s werelds nr 1 in de headshot fotografie te krijgen.

Tine Van Assche

Stylist & Assistent fotograaf

Ooit afgestudeerd als interieurvormgever om nadien als styliste bij te studeren. Zot van haar dochters Lily en Anna, haar ventje Kwinten en warme chocomelk. Heeft een lichte obsessie voor esthetiek en perfectie. Steeds op zoek naar extra tijd, om te kokerellen, herinneringen verzamelen, kookboeken uitpluizen en naar spulletjes met dat tikkeltje meer….

An

Make-up artist

Een sociale wervelwind kan je haar zeker noemen, zowat iedereen is bij hoor op z’n gemak. An en haar team zijn als Make-up artists gebrand op details, perfectie en vooral dat onze klanten zich goed voelen. An bezorgt iedereen niet enkel een upgrade van hun uitstraling, maar ook een heel leuk me-time moment als onstressing bij de aankomst in onze studio.

Emiline

Make-up artist

Na enkele jaren aan de slag te zijn bij Make-up producent M.A.C., werkt ze sinds een paar jaar freelance bij ons. Emiline is niet enkel een talent met make-upkwasten en huidskleuren; ze is ook ongelooflijk lief, discreet, altijd zeer punctueel en een uitzonderlijk getalenteerde zangeres.
Een echte topper!