Wat kost jouw profielfoto?

Portretten van jou:

Steeds inbegrepen in de prijs van jouw profielfoto:

Opstartkost sessie: €245,00 (excl de uitgekozen beelden)
Prijs per uitgekozen beeld: €59,00/foto (standaard retouche & licence)

Optioneel:
Make-up: €155,00
Make-up & haar retouche: €199,00

Levering in kleur EN zwart-wit: € +11,00/afbeelding
Spoedlevering (48u): € +28,00 extra per beeld
Meer over retoucheren, levering & licenties: hier

De totaalprijs van jouw nieuwe profielfoto’s is de optelsom van de opstartkost van de fotosessie en het aantal beelden dat je uitkiest tijdens de sessie. Gemiddeld kiezen onze klanten tussen de 4 en 15 foto’s uit.
Alle prijzen zijn excl BTW.

Individuele headshots voor jouw team:

Afhankelijk van de grootte van jouw team kan er in onze studio gewerkt worden of een studio worden opgesteld op jouw locatie.

Bedrijfsportretten Interflon
"Het was een totaalervaring! Tine en Kwinten besteden voorafgaand aan de fotoshoot de nodige tijd om zicht te krijgen op wat je belangrijk vindt, wat je wel en niet wil uitdrukken met de foto’s … om je op je gemak te laten voelen en ze creëren een gemoedelijke sfeer. Zij slagen er naar mijn ervaring zeer goed in om een gepast evenwicht aan te houden tussen enerzijds voldoende ruimte voor inbreng en wensen van de klant en anderzijds professioneel advies en enige sturing vanuit hun ervaring en metier. Is ook prettig om met een koppel te werken, vullen elkaar goed aan."
Profielfoto Michèle Sneyers - Consultant
Michèle Sneyers
HR-consultant

Boek hier jouw fotosessie

Levering foto’s:
Standaard retouche & licentie: €59,00/foto
Standaard nabewerking omvat lichte retouchering; verwijderen van tijdelijke onzuiverheden van je huid, verminderen van walletjes en achtergrondcorrectie. Levering van bestanden in kant-en-klare bestanden voor klein drukwerk (formaat 2500x2500px), web, Linkedin en andere sociale media via downloadlink. Inclusief gebruiksrechten/licentie om jezelf te promoten via je eigen kanalen. Meer informatie nodig over licenties? Neem contact met ons op!
Standaard levering: binnen 2 weken.

Redactionele retouche & licentie: €275,00/foto
Tijdschrift & beauty retouche. Redactionele retouche met meer detail, bedoeld voor reclame en afdrukken op groot formaat. Levering van bestanden in kant-en-klare bestanden in hoogste resolutie (formaat +/- 5000x5000px) voor drukwerk, klein drukwerk, web, Linkedin en andere sociale media via downloadlink.
Inclusief gebruiksrechten om jezelf te promoten via je eigen kanalen en die van anderen. Meer informatie nodig over licenties? Neem contact met ons op!
Standaard levering: binnen 2 weken.

Alle prijzen zijn exclusief BTW (6% of 21%).
Prijzen geldig tot 31/12/2023

Jouw team in beeld?

Laat hier even je gegevens achter en we contacteren je zo spoedig mogelijk om te bekijken wat het meest gepaste voorstel voor jouw bedrijf is.