De kracht van een goede ‘over ons’ pagina?

Wat is de kracht van een ‘OVER ONS‘ pagina.

Je weet hoe het gaat. Je bent op een feestje, en je ontmoet iemand die heel interessant lijkt.
Maar dan, nadat je ze een paar minuten hebt leren kennen, vertellen ze je dat ze bij een groot bedrijf werken. Plotseling is de vonk weg.
Dat komt omdat mensen een hekel hebben aan bedrijfs bla bla bla – tenzij dat bedrijf echt de moeite waard is om te kennen (wat de meeste niet zijn). Daarom is het zo belangrijk om een effectieve “over ons”-pagina op uw website te hebben: omdat die de geloofwaardigheid en betrouwbaarheid van uw bedrijf bij potentiële klanten bevestigt.

Een goede “over ons” pagina geeft bezoekers een gevoel van vertrouwen en vertrouwdheid met het bedrijf en de medewerkers.

Een goede “over ons”-pagina geeft bezoekers een gevoel van vertrouwen en vertrouwdheid met het bedrijf en zijn werknemers. Het is een geweldige manier om uw persoonlijkheid en waarden te tonen, wat kan helpen vertrouwen in uw merk op te bouwen.
Als u bijvoorbeeld een “Over ons”-pagina op Amazon bekijkt met foto’s van mensen die in hun kantoor werken of samen leuke activiteiten ondernemen – zoals samen lunchen – zult u er eerder op vertrouwen dat het om echte mensen gaat die om klantenservice geven dan wanneer u helemaal geen foto’s ziet.

De “Over ons” pagina is één van de eerst en meest bezochte pagina van bijna elke website.

De pagina “Over ons” is een van de eerste en meest bezochte pagina’s op een website. Het helpt de geloofwaardigheid en het vertrouwen van potentiële klanten te vergroten en geeft hen een idee van wat u doet.
Als uw merk al een tijdje bestaat, kan dit een goede plek zijn om te benadrukken hoe lang u al actief bent en wat uw bedrijf anders maakt dan anderen. Als het nieuw is, is dit de plek waar potentiële klanten leren met wie ze werken, zodat ze weten of ze willen blijven lezen of niet!

Een effectieve “over ons” sectie kan helpen geloofwaardigheid en vertrouwen bij potentiële klanten tot stand te brengen.

In feite wil meer dan 80% van de consumenten meer weten over hun bedrijf voordat ze een aankoopbeslissing nemen. Hoe kunt u ervoor zorgen dat uw bezoekers alle informatie van uw website krijgen die ze nodig hebben? Door uw Over ons pagina te optimaliseren, dat is hoe!

Laat zeker de gezichten achter jouw bedrijf zien.

In een onderneming draait alles om de mensen. Wanneer u probeert klanten voor u te winnen en hen ervan te overtuigen dat u het juiste bedrijf voor hen bent, is het belangrijk dat zij weten wie u bent als persoon. Mensen willen je gezicht zien en het gevoel hebben dat ze een soort band hebben met iemand die dit bedrijf runt.
Dit kun je doen door foto’s van goede kwaliteit van jezelf op je website te zetten, persoonlijk op evenementen te verschijnen en ervoor te zorgen dat er online veel informatie over jezelf beschikbaar is (zonder te veel persoonlijke info weg te geven).

Een professioneel portret van jou en je team is dus een essentieel onderdeel van de “over ons” pagina.

Zorg er ook voor dat je een professioneel portret van jezelf en je team op je “over ons”-pagina zet. Dit is een geweldige kans om te laten zien wat jou uniek maakt, dus sla deze niet over! Het is belangrijk dat dit beeld zowel het merk als de waarden ervan op een authentieke manier weergeeft.

Ons team staat klaar om u te helpen een effectieve “Over ons”-pagina te maken. Wij zijn ervan overtuigd dat onze ervaring in het maken van professionele portretten voor zakelijke websites uw bedrijf een nieuwe uitstraling zal geven die meer klanten zal aantrekken.

 

De Over-ons pagina van BAO-Architecten.
Een architecten-buro met een strakke en eigenzinnige stijl.

De Over-ons pagina van VALOR.
Een project ontwikkelaar met een oog voor duurzaam bouwen.